Om oss

Tjejerna i Vällingby är ett familjeföretag som grundades 2003 och står för personlig omtanke, snabba leveranser, kvalité, & bra service. Vi har många års erfarenhet utav branschen så vi kan garantera att ni som kund hos oss är i trygga händer från beställning till leverans av era produkter!

Vår vision är att ni som företag ska synas för " Syns du inte, Så finns du inte " - Så enkelt är det !!

Sortimentet

Med över 270.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och för alla tillfällen !! Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Trygghet

Vårt fokus ligger på att du som kund ska känna dig trygg och att du alltid ska bli nöjd med din beställning. Vi gör alltid vårt bästa för att vår produktionskedja ska vara Sveriges snabbaste och vårt mål är att leverera alla beställningar tryckta och klara på kortast möjliga tid!

Information om GDPR Lagen

Med den nya dataskyddslagen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj har vi uppdaterat hanteringen av person/företags uppgifter i företaget. All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person räknas enligt personuppgiftslagen som personuppgifter.

Med anledning av detta vill vi upplysa er, som befintlig ny eller tidigare kund hos oss, om vilken typ av information rörande ert företag som sparas i vårt system.

Det innebär att vi hanterar uppgifter så som företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer och e-postadress.

De uppgifter som vi behandlar finns tryggt förvarade i vårt ordersystem, detta för att på smidigast möjliga sätt kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor angående tidigare beställningar.

Eftersom ni förekommer i vårt ordersystem, ingår ni också i de listor vi använder för att skicka ut eventuella kampanjer och erbjudanden. Dessa skickas ut via e-post, till angiven e-postadress.

I vårt affärssystem för att kunna producera en order, leverera den och sedan skicka en faktura, denna information raderas efter 7 år.

I varje mailutskick från Tjejerna i Vällingby AB finns information om hur enkelt ni kan avregistrera er från dem i framtiden.

Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om er eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande ert företag, kontakta oss så ordnar vi det, info@mmreklam.se

Tjejerna i Vällingby AB delar inte personuppgifter med tredje part.

Tjejerna i Vällingby AB
Bruttovägen 24 4 B
175 43 Järfälla

Org nr 556842-8428

Tel: 08-581 711 91
info@mmreklam.se
www.mmreklam.se

Sekretesspolicy

HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?
När du handlar från Tjejerna i Vällingby , så lämnar du ifrån dig information om företaget. Adress, telnr och vilken epostadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.
Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.
Vi är personuppgiftsansvariga i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning.
Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

SAMMANFATTNING AV VÅR INFORMATIONSHANTERING
Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta ditt namn och adresser för fakturering, bokföringsunderlag och leverans.
Vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress samt eventuellt även telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

VILKA SYSTEM HAMNAR DINA UPPGIFTER I?
Vi lägger in era uppgifter i vårt affärssystem från Visma för att kunna lägga in en order, det är från vårt affärssystem Visma som du får e-post meddelande med en orderbekräftelse. Du kan även få mail om order skulle avvika mot leveransdatum osv.
I vårt affärssystem används uppgifterna för att knyta ihop, bokföring och logistik. Det är bara vi och affärssystemets Vismas tekniker som har tillgång till systemet och ingen bearbetar dina uppgifter utom vi.

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN? Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka erbjudanden till dig. Vill du inte ha information från oss så maila till info@mmreklam.se avbeställ utskick och då kommer du aldrig bli kontaktad av oss igen.

VARFÖR SPARAR VI INFORMATION?
Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER
Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.


DINA RÄTTIGHETER OCH VAL
Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Du kan när som helst begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella eller att vi helt tar bort dem. Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring, automatiskt beslutsfattande eller profilering.
Du har dessutom rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.
Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta oss eller Datainspektionen.

Så här kontaktar du oss
Tjejerna i Vällingby AB 08-581 711 91 eller mail info@mmreklam.se

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS
Den information vi sparas finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.

Vi hoppas att du i och med detta känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och fortsätta vara kund hos oss.Tjejerna i Vällingby AB
Bruttovägen 24 4B
175 43 Järfälla

Org nr 556842-8428

Tel: 08-581 711 91
info@mmreklam.se
www.mmreklam.se

Bolagsnamn
Tjejerna i Vällingby AB
Org.nummer
556842-8428
Telefonnummer
08 - 581 711 91
E-postadress
info@mmreklam.se