Om oss

Tjejerna i Vällingby är ett familjeföretag som grundades 2003 och står för personlig omtanke, snabba leveranser, kvalité, & bra service. Vi har många års erfarenhet utav branschen så vi kan garantera att ni som kund hos oss är i trygga händer från beställning till leverans av era produkter!

Vår vision är att ni som företag ska synas för " Syns du inte, Så finns du inte " - Så enkelt är det !!

Sortimentet

Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och för alla tillfällen !! Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Trygghet

Vårt fokus ligger på att du som kund ska känna dig trygg och att du alltid ska bli nöjd med din beställning. Vi gör alltid vårt bästa för att vår produktionskedja ska vara Sveriges snabbaste och vårt mål är att leverera alla beställningar tryckta och klara på kortast möjliga tid!

Bolagsnamn
Tjejerna i Vällingby AB
Org.nummer
556842-8428
Telefonnummer
08 - 581 711 91
E-postadress
info@mmreklam.se